Belgische wijnen en sterke dranken

Ontdek Belgische Uitmuntendheid met één klik

Al meer dan een decennium zet Oeno Belgium, onder leiding van John Collijs, zich in om u een buitengewone ervaring te bieden bij elke slok. Onze passie voor Belgische wijnen komt tot uiting in de diversiteit van ons assortiment, afkomstig van een dertigtal gerenommeerde domeinen. Met bijna 200 referenties getuigt onze collectie van het vakmanschap en de onmiskenbare kwaliteit van onze Belgische wijnmakers.

Een Complex Palet van Belgische Smaak

Verken onze online winkel, om een volledige selectie Belgische wijnen te ontdekken, van klassieke wijnen tot verborgen pareltjes. Laat u verleiden door unieke druivensoorten, complexe aroma's en verfijnde texturen die de essentie van ons terroir onthullen.

Uitzonderlijke Belgische Gedistilleerde Dranken

Oeno Belgium beperkt zich niet tot wijnen, maar nodigt u ook uit om in de boeiende wereld van Belgische gedistilleerde dranken te duiken. Van elegante whisky tot verfijnde gin, van exquise rum tot authentieke pastis, onze fascinerende selectie onthult de kunst van distillatie "made in Belgium". Ontdek innovatieve likeuren en eau-de-vie die de grenzen van proeven overstijgen.

Expertise en Passie Verenigd

Wij geloven in het overbrengen van emoties via elke fles die we aanbieden. Onze wijnen en gedistilleerde dranken zijn het resultaat van nauwe samenwerking met gepassioneerde vakmensen, waarvan professionaliteit, beschikbaarheid en vriendelijkheid tot uiting komen in elke druppel die u proeft. 

Een Uitnodiging tot Verkenning

Ons magazijn in 1731 Relegem opent zijn deuren op afspraak voor exclusieve proeverijen. Duik in het verhaal achter elke fles, laat u leiden door onze experts en ontdek onverwachte schatten.

Bestel met Vertrouwen

Ervaar ongeëvenaard gemak bij het winkelen in onze gebruiksvriendelijke online winkel. Snelle levering, toegewijde klantenservice en een tevredenheidsgarantie bij elke bestelling, want uw ervaring met Oeno Belgium eindigt niet bij de kassa, maar in elk proefmoment dat volgt.

Bij Oeno Belgium verkopen we niet alleen Belgische wijnen en gedistilleerde dranken, we delen een passie die grenzen overstijgt. Sluit u aan bij ons in dit smaakavontuur, waar elke fles een verhaal vertelt en elke slok de essentie van de Belgische wijnbouw oproept. Welkom in het verfijnde universum van Oeno Belgium, waar elk glas een viering is van de Belgische levensstijl.